چطور ترشی فلفل سبز به روش خانگی و خوشمزه درست کنیم ؟
طرز تهیه ترشی فلفل سبز به روش خانگی و خوشمزه را در این گزارش به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم ترشی فلفل سبز تند
فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سیر ۶ حبه
نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ لیوان
نمک ۳ قاشق غذاخوری
آب ۶ لیوان
وهمچونین بخوایند :طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه
طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند
مرحله اول
برای تهیه ترشی فلفل تند خوشمزه ابتدا فلفل ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه فلفل ها را روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.
مرحله دوم
در همین حین ۶ آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و ۳ قاشق غذاخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه آب کمی از حرارت افتاد و ولرم شد، فلفل سبز را که حالا کاملا خشک شده است به قابلمه اضافه می کنیم، سپس یک بشقاب را به صورت برعکس روی فلفل ها قرار می دهیم تا به طور کامل زیر آب فرو بروند.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که اگر فلفل ها را به آب کاملا جوش اضافه کنیم، تردی خود را از دست داده و نرم می شوند. در ادامه اجازه می دهیم فلفل ها به مدت ۸ ساعت درون آب نمک بمانند، سپس آنها را درون آبکش می ریزیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه آب اضافی فلفل ها خارج شد، آنها را روی دستمال قرار می دهیم تا خشک شوند. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال به طور کامل خشک می کنیم تا هیچ رطوبتی نداشته باشد.
مرحله ششم
در این مرحله فلفل ها را درون شیشه می ریزیم و سیرها را به همراه نعناع خشک لا به لای سیرها قرار می دهیم. در ادامه سرکه را به همراه کمی نمک روی فلفل ها می ریزیم به صورتی که روی فلفل ها را به طور کامل بپوشاند.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم تیزی سرکه کمتر شود، می توانیم نصف شیشه را با سرکه و باقیمانده آنرا با آب جوشیده شده پر کنیم. در نهایت شیشه ترشی را به مدت ۱ هفته تا ده روز درون یخچال قرار داده تا ترشی آماده شود.
وهمچونین بخوانید :مرصع پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی
خواص ترشی فلفل: ۱۰ خاصیت ترشی فلفل سبز برای سلامتی
ترشی فلفل از فلفلهای مختلف تهیه میشود و به کشور و فرهنگ بستگی دارد. بنابراین ممکن است کشورهای آسیایی و لاتین از فلفلهای یکسان استفاده نکنند. معمولا در آسیا، فلفلها کوچک و تند هستند. اما در کشورهای لاتین که باز هم از منابع فلفل به شمار میآیند، اندازه فلفلها بزرگتر است. این باعث میشود انواع مختلفی از ترشی فلفل داشته باشیم. نحوه درست کردن این خوراکی نیز در کشورهای مختلف متفاوت است. برخی کشورها ممکن است مواد دیگری مانند پیاز را نیز به آن اضافه کنند و کشورهای دیگر از مواد دیگری هم استفاده میکنند.
مواد مغذی موجود در ترشی فلفل
یک شیشه ترشی فلفل، منبعی از ویتامین C محسوب میشود. همچنین، مقدار کمی سدیم و کربوهیدرات نیز دارد. به هرحال چون هر فلفل ماده مغذی متفاوتی دارد، خواص تغذیهای فلفلها با هم متفاوت است. خواص ترشی فلفل برای سلامتی را در اینجا آوردهایم.
۱. منبع ویتامین C
خاصیت اصلی ترشی فلفل، داشتن مقادیر زیادی ویتامین C است. بنابراین، مصرف فلفل برای تامین ویتامین C مورد نیاز بدن خوب است. همچنین به افزایش سلامتی و تقویت سیستم ایمنی نیز کمک میکند. با اینکه انواع مختلفی از فلفل در دنیا وجود دارند، اما همه آنها میزان مشابهی از ویتامین C دارند.
۲. تقویت سیستم ایمنی
این فلفل برای تقویت سیستم ایمنی مفید است. بنابراین میتواند از احتمال بروز عفونت و بیماری جلوگیری کند. مصرف ترشی فلفل راه خوبی برای کنترل سلامتی است. بنابراین خوب است که آن را به وعدههای غذایی روزانه خود اضافه کنید. البته از خوردن بیش از حد آن پرهیز کنید زیرا میتواند برای بدن مضر باشد.
۳. آنتی اکسیدان
یکی دیگر از خواص ترشی فلفل برای سلامتی، داشتن آنتی اکسیدان است. مصرف فلفل به جلوگیری از تاثیر رادیکالهای آزاد ناشی از آلایندهها کمک میکند. بنابراین مصرف فلفل به جلوگیری از سرطان کمک کرده و راه خوبی برای جوان ماندن نیز محسوب میشود.
۴. ضد التهاب
یکی دیگر از خواص ترشی فلفل ضد التهاب بودن آن است. بنابراین مصرف این ترشی میتواند به آرام شدن گلو کمک کند. همچنین میتواند از بروز التهابات پوستی نیز جلوگیری کند. ترشی فلفل به کاهش درد کمک کرده و درمان گلودرد و دیگر التهابات را نیز تسریع میکند.
۵. پیشگیری از بیماری
مصرف ترشی فلفل میتواند به جلوگیری از بیماری کمک کند. زیرا ویتامین C مانند یک سد دفاعی در برابر بیماری عمل میکند. مصرف روزانه ترشی فلفل میتواند با عفونتهای باکتریایی یا ویروسی مقابله کند.
۶. تسریع متابولیسم
فلفل به تنظیم سرعت متابولیسم نیز کمک میکند. بنابراین، خوردن روزانه این خوراکی میتواند سیستم متابولیسم بدن را بهبود بخشد. این خوراکی، توانایی بدن در جذب مواد مغذی را بهبود بخشیده و به جلوگیری از تشکیل چربی کمک میکند. سرعت متابولیک بهتر به وزن بهتر منجر میشود.
۷. ضد باکتری
یکی دیگر از خواص فلفل، ضد باکتری بودن آن است. بنابراین، به جلوگیری از عفونتهای باکتریایی که معمولا باعث بیماریهای خطرناک متعدد میشوند کمک میکند. فلفل، خطر بروز عفونتهای باکتریایی را کاهش میدهد. همچنین به کاهش التهاب ناشی از باکتری نیز کمک میکند.
۸. دستگاه گوارش
یکی دیگر از خواص ترشی فلفل، تنظیم عملکرد دستگاه گوارش است. فلفل، منبع خوبی از فیبر نیز هست. بنابراین، میتواند دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و متابولیسم گوارش را تسریع کند. همچنین، حرکات روده را افزایش میدهد که میتواند به جذب مواد مغذی و جلوگیری از تشکیل چربی در بدن کمک کند.
۹. کاهش سرماخوردگی
ترشی فلفل درمان خوبی برای علائم سرماخوردگی نیز هست. بنابراین مصرف آن در زمان سرماخوردگی میتواند به بهبود فرد کمک کند.
۱۰. کنترل وزن
یکی دیگر از فواید مصرف ترشی فلفل، کنترل وزن بدن است. چون فلفل منبع خوبی از فیبر است و متابولیسم را تسریع میکند، به کاهش وزن و جلوگیری از جذب چربی کمک میکند. گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه، ایده خوبی است.
احتیاط و توصیهها
با اینکه ترشی فلفل خواص زیادی دارد، اما توصیههایی نیز درمورد مصرف آن وجود دارد. بنابراین، زمانی که قصد مصرف آن را دارید به موارد زیر توجه کنید:
– فلفل زیاد میتواند باعث اسهال شود. بنابراین در مصرف آن، تعادل را رعایت کنید.
– فلفل، طعم بسیار تندی دارد که میتواند باعث سوزش معده شود. بنابراین آن را با معده خالی مصرف نکنید.
– بهتر است زنان باردار از خوردن آن اجتناب کنند چرا که تندی آن میتواند باعث ناراحتی معده شود و ممکن است برای جنین نیز خطرناک باشد.
این موارد، خواص ترشی فلفل هستند که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. استفاده از آن، راه خوبی برای کنترل سلامتی و پیشگیری از بیماری است. ترشی فلفل، زمانی که با غذاهای مختلف سرو شود، طعمهای متفاوتی را ایجاد میکند. خیلی از افراد این طعمها را دوست دارند.
مضرات ترشی فلفل سبز برای سلامت انسان
فلفل بیشتر در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. میوه این گیاه در پوشش های غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، رشد می نماید. فلفل در صنایع غذایی بیشتر به حالت خام، خشک شده و پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین فلفل در داروسازی نیز کاربرد دارد.
هر آنچه باید دربارهترشی فلفل سبز بدانید
فلفل چیلی به عنوان میوه گیاهی از گروه خانواده فلفل دلمه ای عطر و طعم قابل توجه ای دارد. فلفل چیلی در درجه نخست به عنوان ادویه استفاده می شود و می توان آن را به صورت پخته، خشک شده یا پودر شده در تهیه غذاها استفاده کرد.
فلفل قرمز پودر شده به عنوان پاپریکا نیز شناخته می شود. کپسایسین اصلی ترین ترکیب گیاهی فعال زیستی موجود در فلفل قرمز است که مسئول طعم بی نظیر و تندی آن و بسیاری از فواید آن برای سلامتی است. به گزارش هلث لاین، این مقاله هر آنچه را که باید در مورد فلفل قرمز چیلی بدانید را توضیح می دهد.
ترکیبات گیاه:
تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل می باشد.
—————————————————————————————————————————————–————————————————————————
ارسال پاسخ